Hej och hjärtligt välkommen till Carlanderska Parkens Brf!

 

Vi vill börja med att välkomna Er till denna förening och vi hoppas Er flytt har gått bra.  Nedan hittar Ni lite information som kan vara bra att veta vid inflyttning och som ny medlem i föreningen.

Show More
Varje medlem får ha tre uppsättningar av nycklar till sin lägenhet.
Det finns en tvättstuga i varje uppgång. I uppgång 29A ligger tvättstugan på plan 2 och i uppgång 29B ligger den på plan 3. I Er trappuppgångs tvättstuga hittar Ni ett vanligt tidsschema och tvättiderna är mellan 08:00-20:00. Varje tvättpass är 4h långt och Ni får torktumla Er tvätt högst 1h efter att bokad tvättid har gått ut.

Tvättstugorna är utrustade med ett torkrum, två tvättmaskiner och en torktumlare.
För att byta namnskylt på Er dörr och nere vid ingången måste Ni maila fsk.lgt@gmail.com. I mailet skicka Namn, vilken uppgång, vilken våning och vilket lägenhets nummer Ni har. Ert lägenhetsnummer står på Er ytterdörr uppe i hörnet.
Varje medlem har tillgång till ett förråd. Detta bör Er säljare visa för dig men är det några oklarheter maila eller ring oss gärna.
Föreningen har två stora cykelförråd som enbart medlemmar får utnyttja.
Föreningen har ett eget soprum till vänster om ingång B. I soprummet får enbart hushållssopor och wellpapp slängas. Glas, metall och annat slängs vid återvinningsplatsen 150m ner för Eklandagatan till höger.

EXTREMT VIKTIGT ATT INTE SLÄNGA GLAS OCH METALL I FÖRENINGENS SOPRUM. SNÄLLA TA HAND OM VÅRA LOKALER OCH LÅT INTE STYRELSEN SLÄNGA MEDLEMMARS SKRÄP!
Föreningen har en lummigbaksida som ej är förutsedd med uteplats. Uteplatsen som fanns togs bort år 2015 och föreningen har fräschat upp baksidan med bl.a. bänkar och växter.
Show More

    CARLANDERSKA PARKEN 2018